SEO консултации

Постигането на добри SEO резултати и класиране в Google може да е доста тежка задача, която да изисква дълбоки познания в материята. Затова, може да платите висока цена, ако правите промени по сайта си без да сте сигурни дали това е нужно.

Консултантски SEO услуги от bSEO - защо да ни изберете?

  • Работили сме в едни от най-конкурентните ниши в държави като САЩ, Германия, Великобритания, Канада, България и т.н.!
  • Имаме богат опит с разрешаването на всякакъв вид SEO проблеми!
  • Искрено искаме да развиете бизнеса си - ще върнем сумата за консултация, ако не сте напълно доволни!

Какво да очаквате от нашите консултационни услуги?

Може да прегледате част от нещата, които предлагаме в нашите пакети за SEO консултации. Изброили сме са само примерни базови консултации.

Консултации за ключови думи

Ако не сте сигурни дали привличате правилната аудитория, може би е време да се замислите да се консултирате с нас! Ще ви покажем как точно да подбирате правилните ключовите думи, така че с по-малко ресурси и време да постигате по-добри SEO резултати.

Консултации за съдържанието

Още един особено важен аспект от процеса по оптимизация е съдържанието на сайта ви. Много често само с правилното оптимизиране на съдържанието потребителските посещения започват да се увеличават. Ще направим анализ на съдържанието ви и ще разберем къде са пропуските ви. След това просто ще ви покажем как винаги да създавате качествено уеб съдържание!

Консултации по вътрешната SEO оптимизация

Друга изключително важна част от оптимизацията на сайт е вътрешната оптимизация. За съжаление по света има много специалисти, които смятат че е достатъчно да се направи само базисна вътрешна оптимизаци. Истината е, че вътрешната оптимизация има много дълбоки техники, които ако се използват се постигат много добри резултати. Ще ви покажем как да направите максимално добра вътрешна оптимизация.

Консултации по външна SEO оптимизация (линк билдинг)

Линковете все още е най-голямата движеща сила, когато искаме да се класираме на първа страница в някоя Интернет търсачка - било то Google, Bing, Yandex и т.н. Колкото и да е могъща SEO стратегия, тя е и също толкова опасна. Ако не искате да видите сайта си наказан от Google, ще е нужно да знаете как точно да направите външната оптимизация. Работили сме в най-конкурентните ниши по света и отлично знаем как да направим въжможно най-добрата външна оптимизация.

Поискайте безплатен SEO анализ. Попълнете формата долу: