On-page SEO оптимизация на сайт

Вътрешната (on-page) оптимизация е един от най-важните процеси при оптимизирането на сайтове. SEO цената може да варира спрямо различните фактори. Този вид оптимизация е основата върху, която се надгражда останалата част от оптимизационният процес. Ето какво представлява нашият процес на работа в три стъпки:

Стъпка 1: Подбор на ключови думи

В първият етап правим анализ и подбор на ключовите думи, за които се класирате и за които би трябвало да се класирате. След определянето им изграждаме стратегия за внедряването им към вашият сайт.

Стъпка 2: Анализ на съдържанието

Един уеб сайт много трудно би могъл да се класира добре в Google, без да има добра стратегия за вътрешното съдържание. Затова първата стъпка е да проверим текущото състояние на съдържанието в сайта ви.

Стъпка 3: Технически анализ

Изправното техническо състояние на вашият уеб сайт е основата без която сайта няма как да се класира по добри ключови думи. В този етап от работата ни анализираме технически детайли като: бързина на сайта, редиректи, HTML код, наличие на 404 страници, canonical тагове, и т.н. След направата на техническият анализ следва внедряване на нужните технически промени.

Поискайте безплатен SEO анализ. Попълнете формата долу: